Téměřskoropětka oborou

4.31km    10m    silnice/trail    22x    Horšov

(Viník: Honza Mach)

Trasa

Chtěli jste to, tady to máte. Plnotučný tempáč bez jakýchkoliv nástrah a s dechberoucím převýšením 11m, z čehož většina bude ještě navíc jen chyba měření. Závod začíná hned u hlavní brány do Horšovské obory a vede ve směru hodinových ručiček po místní malebné naučné stezce. Po oběhnutí jednoho celého kolečka si ještě krátkou část pro velký úspěch zopakujeme, abychom se vzápětí při první možnosti vymanili z bludného nekonečného kroužení a závod stylově zakončili po absolvování krásné cílové rovinky na prostranství před loveckým zámečkem Annaburg.

Tak pojďme zjistit, komu sedí rychlá tempová laktátová království a kdo si raději a s nadšením půjde zopakovat Vertical500 a nebo Sedmihorskou osmičku.

Žebříček

Pokud jste už tento závod absolvovali, Strava ho správně rozpoznala, aktivitu máte označenu jako veřejnou a přesto se v tabulkách nevidíte, pak vězte, že je nutné nejprve propojit váš účet s touto aplikací. Více informací v sekci Zapojte se.

V tabulce jsou uvedeny pouze výsledky dosažené v období 01. 04. 2021 → 31. 12. 2021.


Celkové výsledky v závodě bez ohledu na kategorii.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 26.05. 2021 12:14 15:15 +00:00 03:32/km 1000b/1000b
100.0%
2 Ondřej Váchal 15.07. 2021 09:17 15:53 +00:38 03:41/km 960b/1000b
96.0%
3 Jan Mach 18.04. 2021 05:15 16:56 +01:41 03:55/km 901b/1000b
90.1%
#4 Radek Petrásek 10.05. 2021 07:04 17:06 +01:51 03:58/km 892b/1000b
89.2%
#5 Petr Hammerle 08.05. 2021 08:57 17:37 +02:22 04:05/km 866b/1000b
86.6%
#6 Lukas Pernikl 13.04. 2021 14:21 17:59 +02:44 04:10/km 848b/1000b
84.8%
#7 Wendy Peteříková 14.04. 2021 14:32 18:21 +03:06 04:15/km 831b/1000b
83.1%
#8 Roman Kalous 07.11. 2021 09:53 18:43 +03:28 04:20/km 815b/1000b
81.5%
#9 Martin Waldmann 13.04. 2021 14:21 19:48 +04:33 04:35/km 770b/1000b
77.0%
#10 Vladislav černý 19.09. 2021 09:37 19:50 +04:35 04:36/km 769b/1000b
76.9%
#11 Vratislav Lešek 29.05. 2021 07:45 20:51 +05:36 04:50/km 731b/1000b
73.1%
#12 Miroslav Tomášek 08.05. 2021 08:57 20:57 +05:42 04:51/km 728b/1000b
72.8%
#13 Petra Hammerlová 08.05. 2021 08:47 24:08 +08:53 05:35/km 632b/1000b
63.2%
#14 Eliška Hammerlová 08.05. 2021 08:47 24:41 +09:26 05:43/km 618b/1000b
61.8%

Celkové výsledky v závodě bez ohledu na kategorii přepočítané pro porovnání podle věku a pohlaví závodníka.

Pokud se v této tabulce nevidíte, pak pravděpodobně nemáte vyplněný ročník narození ve svém profilu závodníka. Více informací v sekci Zapojte se.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 26.05. 2021 12:14 15:15 +00:00 03:32/km 1000b/1000b
100.0%
2 Petr Hammerle 08.05. 2021 08:57 17:37
15:24
+00:09 03:34/km 989b/1000b
98.9%
3 Wendy Peteříková 14.04. 2021 14:32 18:21
15:35
+00:20 03:37/km 978b/1000b
97.8%
#4 Ondřej Váchal 15.07. 2021 09:17 15:53 +00:38 03:41/km 960b/1000b
96.0%
#5 Jan Mach 18.04. 2021 05:15 16:56
16:39
+01:24 03:51/km 915b/1000b
91.5%
#6 Vladislav černý 19.09. 2021 09:37 19:50
17:21
+02:06 04:01/km 879b/1000b
87.9%
#7 Roman Kalous 07.11. 2021 09:53 18:43
17:37
+02:22 04:05/km 865b/1000b
86.5%
#8 Vratislav Lešek 29.05. 2021 07:45 20:51
17:47
+02:32 04:07/km 857b/1000b
85.7%
#9 Lukas Pernikl 13.04. 2021 14:21 17:59 +02:44 04:10/km 848b/1000b
84.8%
#10 Petra Hammerlová 08.05. 2021 08:47 24:08
18:20
+03:05 04:15/km 831b/1000b
83.1%

Celkové výsledky v závodě v kategorii „Muži“.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 26.05. 2021 12:14 15:15 +00:00 03:32/km 1000b/1000b
100.0%
2 Ondřej Váchal 15.07. 2021 09:17 15:53 +00:38 03:41/km 960b/1000b
96.0%
3 Jan Mach 18.04. 2021 05:15 16:56 +01:41 03:55/km 901b/1000b
90.1%
#4 Radek Petrásek 10.05. 2021 07:04 17:06 +01:51 03:58/km 892b/1000b
89.2%
#5 Petr Hammerle 08.05. 2021 08:57 17:37 +02:22 04:05/km 866b/1000b
86.6%
#6 Lukas Pernikl 13.04. 2021 14:21 17:59 +02:44 04:10/km 848b/1000b
84.8%
#7 Roman Kalous 07.11. 2021 09:53 18:43 +03:28 04:20/km 815b/1000b
81.5%
#8 Martin Waldmann 13.04. 2021 14:21 19:48 +04:33 04:35/km 770b/1000b
77.0%
#9 Vladislav černý 19.09. 2021 09:37 19:50 +04:35 04:36/km 769b/1000b
76.9%
#10 Vratislav Lešek 29.05. 2021 07:45 20:51 +05:36 04:50/km 731b/1000b
73.1%
#11 Miroslav Tomášek 08.05. 2021 08:57 20:57 +05:42 04:51/km 728b/1000b
72.8%

Celkové výsledky v závodě v kategorii „Ženy“.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Wendy Peteříková 14.04. 2021 14:32 18:21 +00:00 04:15/km 1000b/1000b
100.0%
2 Petra Hammerlová 08.05. 2021 08:47 24:08 +05:47 05:35/km 760b/1000b
76.0%
3 Eliška Hammerlová 08.05. 2021 08:47 24:41 +06:20 05:43/km 743b/1000b
74.3%


Výsledky pro „hlavní závod“ bez ohledu na kategorii.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 26.05. 2021 12:14 15:15 +00:00 03:32/km 1000b/1000b
100.0%
2 Ondřej Váchal 15.07. 2021 09:17 15:53 +00:38 03:41/km 960b/1000b
96.0%
3 Jan Mach 18.04. 2021 05:15 16:56 +01:41 03:55/km 901b/1000b
90.1%
#4 Radek Petrásek 10.05. 2021 07:04 17:06 +01:51 03:58/km 892b/1000b
89.2%
#5 Petr Hammerle 08.05. 2021 08:57 17:37 +02:22 04:05/km 866b/1000b
86.6%
#6 Lukas Pernikl 13.04. 2021 14:21 17:59 +02:44 04:10/km 848b/1000b
84.8%
#7 Wendy Peteříková 14.04. 2021 14:32 18:21 +03:06 04:15/km 831b/1000b
83.1%
#8 Roman Kalous 07.11. 2021 09:53 18:43 +03:28 04:20/km 815b/1000b
81.5%
#9 Martin Waldmann 13.04. 2021 14:21 19:48 +04:33 04:35/km 770b/1000b
77.0%
#10 Vladislav černý 19.09. 2021 09:37 19:50 +04:35 04:36/km 769b/1000b
76.9%
#11 Vratislav Lešek 29.05. 2021 07:45 20:51 +05:36 04:50/km 731b/1000b
73.1%
#12 Miroslav Tomášek 08.05. 2021 08:57 20:57 +05:42 04:51/km 728b/1000b
72.8%
#13 Petra Hammerlová 08.05. 2021 08:47 24:08 +08:53 05:35/km 632b/1000b
63.2%
#14 Eliška Hammerlová 08.05. 2021 08:47 24:41 +09:26 05:43/km 618b/1000b
61.8%

Výsledky pro „hlavní závod“ bez ohledu na kategorii přepočítané pro porovnání podle věku a pohlaví závodníka.

Pokud se v této tabulce nevidíte, pak pravděpodobně nemáte vyplněný ročník narození ve svém profilu závodníka. Více informací v sekci Zapojte se.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 26.05. 2021 12:14 15:15 +00:00 03:32/km 1000b/1000b
100.0%
2 Petr Hammerle 08.05. 2021 08:57 17:37
15:24
+00:09 03:34/km 989b/1000b
98.9%
3 Wendy Peteříková 14.04. 2021 14:32 18:21
15:35
+00:20 03:37/km 978b/1000b
97.8%
#4 Ondřej Váchal 15.07. 2021 09:17 15:53 +00:38 03:41/km 960b/1000b
96.0%
#5 Jan Mach 18.04. 2021 05:15 16:56
16:39
+01:24 03:51/km 915b/1000b
91.5%
#6 Vladislav černý 19.09. 2021 09:37 19:50
17:21
+02:06 04:01/km 879b/1000b
87.9%
#7 Roman Kalous 07.11. 2021 09:53 18:43
17:37
+02:22 04:05/km 865b/1000b
86.5%
#8 Vratislav Lešek 29.05. 2021 07:45 20:51
17:47
+02:32 04:07/km 857b/1000b
85.7%
#9 Lukas Pernikl 13.04. 2021 14:21 17:59 +02:44 04:10/km 848b/1000b
84.8%
#10 Petra Hammerlová 08.05. 2021 08:47 24:08
18:20
+03:05 04:15/km 831b/1000b
83.1%

Výsledky pro „hlavní závod“ v kategorii „Muži“.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 26.05. 2021 12:14 15:15 +00:00 03:32/km 1000b/1000b
100.0%
2 Ondřej Váchal 15.07. 2021 09:17 15:53 +00:38 03:41/km 960b/1000b
96.0%
3 Jan Mach 18.04. 2021 05:15 16:56 +01:41 03:55/km 901b/1000b
90.1%
#4 Radek Petrásek 10.05. 2021 07:04 17:06 +01:51 03:58/km 892b/1000b
89.2%
#5 Petr Hammerle 08.05. 2021 08:57 17:37 +02:22 04:05/km 866b/1000b
86.6%
#6 Lukas Pernikl 13.04. 2021 14:21 17:59 +02:44 04:10/km 848b/1000b
84.8%
#7 Roman Kalous 07.11. 2021 09:53 18:43 +03:28 04:20/km 815b/1000b
81.5%
#8 Martin Waldmann 13.04. 2021 14:21 19:48 +04:33 04:35/km 770b/1000b
77.0%
#9 Vladislav černý 19.09. 2021 09:37 19:50 +04:35 04:36/km 769b/1000b
76.9%
#10 Vratislav Lešek 29.05. 2021 07:45 20:51 +05:36 04:50/km 731b/1000b
73.1%
#11 Miroslav Tomášek 08.05. 2021 08:57 20:57 +05:42 04:51/km 728b/1000b
72.8%

Výsledky pro „hlavní závod“ v kategorii „Ženy“.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Wendy Peteříková 14.04. 2021 14:32 18:21 +00:00 04:15/km 1000b/1000b
100.0%
2 Petra Hammerlová 08.05. 2021 08:47 24:08 +05:47 05:35/km 760b/1000b
76.0%
3 Eliška Hammerlová 08.05. 2021 08:47 24:41 +06:20 05:43/km 743b/1000b
74.3%

Nedávné závodní výkony

  • Přidáno: úterý 9. listopad 2021 17:25
    Petra Hammerlová Téměřskoropětka oborou

    09.11. 2021 16:42 25:04 05:48/km 4.31km

  • Přidáno: úterý 9. listopad 2021 17:25
    Petr Hammerle Téměřskoropětka oborou

    09.11. 2021 16:42 25:02 05:48/km 4.31km

  • Přidáno: úterý 9. listopad 2021 17:25
    Petr Hammerle Téměřskoropětka oborou

    09.11. 2021 15:59 27:25 06:21/km 4.31km

  • Přidáno: úterý 9. listopad 2021 16:45
    Petra Hammerlová Téměřskoropětka oborou

    09.11. 2021 15:59 27:24 06:21/km 4.31km

  • Přidáno: neděle 7. listopad 2021 11:35
    Roman Kalous Téměřskoropětka oborou

    07.11. 2021 09:53 18:43 04:20/km 4.31km

  • Přidáno: neděle 19. září 2021 10:10
    Vladislav černý Téměřskoropětka oborou

    19.09. 2021 09:37 19:50 04:36/km 4.31km

  • Přidáno: čtvrtek 15. červenec 2021 11:20
    Ondřej Váchal Téměřskoropětka oborou

    15.07. 2021 09:17 15:53 03:41/km 4.31km

  • Přidáno: sobota 29. květen 2021 08:10
    Vratislav Lešek Téměřskoropětka oborou

    29.05. 2021 07:45 20:51 04:50/km 4.31km

  • Přidáno: středa 26. květen 2021 12:50
    Ondřej Teska Téměřskoropětka oborou

    26.05. 2021 12:14 15:15 03:32/km 4.31km

  • Přidáno: pondělí 10. květen 2021 08:25
    Radek Petrásek Téměřskoropětka oborou

    10.05. 2021 07:04 17:06 03:58/km 4.31km

  • Přidáno: sobota 8. květen 2021 10:10
    Miroslav Tomášek Téměřskoropětka oborou

    08.05. 2021 08:57 20:57 04:51/km 4.31km

  • Přidáno: sobota 8. květen 2021 09:45
    Petr Hammerle Téměřskoropětka oborou

    08.05. 2021 08:57 17:37 04:05/km 4.31km

  • Přidáno: sobota 8. květen 2021 09:50
    Eliška Hammerlová Téměřskoropětka oborou

    08.05. 2021 08:47 24:41 05:43/km 4.31km

  • Přidáno: sobota 8. květen 2021 09:45
    Petra Hammerlová Téměřskoropětka oborou

    08.05. 2021 08:47 24:08 05:35/km 4.31km

  • Přidáno: neděle 18. duben 2021 06:05
    Jan Mach Téměřskoropětka oborou

    18.04. 2021 05:15 16:56 03:55/km 4.31km

  • Přidáno: středa 14. duben 2021 15:25
    Wendy Peteříková Téměřskoropětka oborou

    14.04. 2021 14:32 18:21 04:15/km 4.31km

  • Přidáno: úterý 13. duben 2021 17:00
    Lukas Pernikl Téměřskoropětka oborou

    13.04. 2021 14:21 17:59 04:10/km 4.31km

  • Přidáno: úterý 13. duben 2021 18:00
    Martin Waldmann Téměřskoropětka oborou

    13.04. 2021 14:21 19:48 04:35/km 4.31km

  • Přidáno: úterý 13. duben 2021 14:40
    Ondřej Váchal Téměřskoropětka oborou

    13.04. 2021 08:31 16:35 03:50/km 4.31km

  • Přidáno: středa 7. duben 2021 16:40
    Ondřej Váchal Téměřskoropětka oborou

    07.04. 2021 15:21 20:32 04:45/km 4.31km

  • Přidáno: sobota 3. duben 2021 09:35
    Petr Hammerle Téměřskoropětka oborou

    03.04. 2021 09:02 18:12 04:13/km 4.31km

  • Přidáno: sobota 3. duben 2021 09:40
    Petra Hammerlová Téměřskoropětka oborou

    03.04. 2021 08:59 27:03 06:16/km 4.31km

Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte buď přihlásit, nebo se zaregistrovat.

Zatím žádné komentáře. Přihlaste se a buďte první.