Okolo Vraního vrchu z Kramolína

9.64km    216m    silnice/trail    15x    Nový Kramolín

(Viník: Stáňa Forsterová)

Trasa

Závodní segment začíná u vrátek do zahrady Obecního úřadu a MŠ v Novém Kramolíně, na silnici směrem na Nemanice. Lze tady též zaparkovat auto. Ve stejném místě bude i cíl.
Úvodní tři kilometry (resp. 3,2 km) nejsou vůbec žádnou procházkou. Po silnici na Nemanice nastoupáte 200 m, než se trasa konečně zlomí a budete moci pořádně prodloužit krok. Na tomto stoupání, které končí nad Valtířovem, je vytvořen samostatný soutěžní segment Nový Kramolín – Nad Valtířovem a prémiové body vás neminou .
Po kratičkém seběhu, stále ještě po asfaltové silnici směrem na Nemanice, se odbočuje vlevo na polní cestu. Je značená zelenou turistickou značkou. Klesání zde pokračuje, za Oslím Mlýnečkem se dostanete na trasu závodu Horem dolem Chospílem. Přeskočíte potůček a stále běžíte po polní cestě (závod uhýbá vlevo do lesa, tam tentokrát ne) po zelené turistické značce. Po 400 m uhýbá i zelená turistická značka vpravo, ale tam opět neodbočíte. Držíte se stále polní kamenité cesty, tak typické pro drsnou chodskou krajinu, až dobíháte na asfaltku do Postřekova.
Zde v Postřekově buďte velmi pozorní na náběh na správnou cestu. Chvilka nesoustředění vás může vtrhnout mimo závodní segment a veškeré úsilí přijde vniveč.
Na první křižovatce v ulicích Postřekova odbočíte vlevo do kopce a po 200 m po asfaltové silnici je třeba správně odbočit vpravo na polní cestu. Po pár metrech se polní cesta stáčí vlevo a pak vpravo. Po této vlnce už bezpečně nabíháte na cestu závodního segmentu, po pravé straně zahlédnete kapličku. Zde se už nemůžete ztratit. Polní cesta je zřetelná, nikam neodbočuje. Je zde už jen jedno poslední mírné stoupání a tak je možné se začít vydávat ze zbytku svých sil a co nejvíce ještě zrychlit na posledním kilometru a půl závodu. Dostáváte se k asfaltové silnici zpět do Kramolína, kde to už znáte z úvodu závodu. Na asfaltce se vydáte vpravo a po pár metrech jste v cíli u vrátek obecního úřadu (školky).

Žebříček

Pokud jste už tento závod absolvovali, Strava ho správně rozpoznala, aktivitu máte označenu jako veřejnou a přesto se v tabulkách nevidíte, pak vězte, že je nutné nejprve propojit váš účet s touto aplikací. Více informací v sekci Zapojte se.

V tabulce jsou uvedeny pouze výsledky dosažené v období 01. 04. 2021 → 31. 12. 2021.


Celkové výsledky v závodě bez ohledu na kategorii.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 22.05. 2021 07:35 36:45 +00:00 03:48/km 1050b/1050b
100.0%
2 Ondřej Váchal 07.04. 2021 09:44 39:07 +02:22 04:03/km 985b/1050b
93.8%
3 Petr Hammerle 01.05. 2021 09:14 45:03 +08:18 04:40/km 856b/1050b
81.5%
#4 Lukas Pernikl 19.11. 2021 10:49 46:21 +09:36 04:48/km 833b/1050b
79.3%
#5 Roman Kalous 13.11. 2021 12:51 47:10 +10:25 04:53/km 818b/1050b
77.9%
#6 Stanislava Forsterova 16.04. 2021 09:16 47:24 +10:39 04:55/km 814b/1050b
77.5%
#7 Vladislav černý 07.06. 2021 09:56 51:25 +14:40 05:20/km 750b/1050b
71.4%
#8 Vratislav Lešek 02.04. 2021 08:23 57:50 +21:05 05:59/km 668b/1050b
63.6%
#9 Martin Waldmann 15.09. 2021 16:29 01:00:59 +24:14 06:19/km 634b/1050b
60.4%
#10 Petra Hammerlová 08.06. 2021 16:15 01:05:16 +28:31 06:46/km 590b/1050b
56.2%

Celkové výsledky v závodě bez ohledu na kategorii přepočítané pro porovnání podle věku a pohlaví závodníka.

Pokud se v této tabulce nevidíte, pak pravděpodobně nemáte vyplněný ročník narození ve svém profilu závodníka. Více informací v sekci Zapojte se.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 22.05. 2021 07:35 36:45 +00:00 03:48/km 1049b/1050b
99.9%
2 Stanislava Forsterova 16.04. 2021 09:16 47:24
36:58
+00:13 03:50/km 1044b/1050b
99.4%
3 Ondřej Váchal 07.04. 2021 09:44 39:07 +02:22 04:03/km 984b/1050b
93.7%
#4 Petr Hammerle 01.05. 2021 09:14 45:03
39:25
+02:40 04:05/km 978b/1050b
93.1%
#5 Roman Kalous 13.11. 2021 12:51 47:10
44:25
+07:40 04:36/km 868b/1050b
82.7%
#6 Vladislav černý 07.06. 2021 09:56 51:25
44:59
+08:14 04:40/km 857b/1050b
81.6%
#7 Lukas Pernikl 19.11. 2021 10:49 46:21 +09:36 04:48/km 833b/1050b
79.3%
#8 Vratislav Lešek 02.04. 2021 08:23 57:50
49:19
+12:34 05:07/km 783b/1050b
74.6%
#9 Petra Hammerlová 08.06. 2021 16:15 01:05:16
49:36
+12:51 05:08/km 776b/1050b
73.9%

Celkové výsledky v závodě v kategorii „Muži“.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 22.05. 2021 07:35 36:45 +00:00 03:48/km 1050b/1050b
100.0%
2 Ondřej Váchal 07.04. 2021 09:44 39:07 +02:22 04:03/km 985b/1050b
93.8%
3 Petr Hammerle 01.05. 2021 09:14 45:03 +08:18 04:40/km 856b/1050b
81.5%
#4 Lukas Pernikl 19.11. 2021 10:49 46:21 +09:36 04:48/km 833b/1050b
79.3%
#5 Roman Kalous 13.11. 2021 12:51 47:10 +10:25 04:53/km 818b/1050b
77.9%
#6 Vladislav černý 07.06. 2021 09:56 51:25 +14:40 05:20/km 750b/1050b
71.4%
#7 Vratislav Lešek 02.04. 2021 08:23 57:50 +21:05 05:59/km 668b/1050b
63.6%
#8 Martin Waldmann 15.09. 2021 16:29 01:00:59 +24:14 06:19/km 634b/1050b
60.4%

Celkové výsledky v závodě v kategorii „Ženy“.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Stanislava Forsterova 16.04. 2021 09:16 47:24 +00:00 04:55/km 1050b/1050b
100.0%
2 Petra Hammerlová 08.06. 2021 16:15 01:05:16 +17:52 06:46/km 760b/1050b
72.4%


Výsledky pro „hlavní závod“ bez ohledu na kategorii.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 22.05. 2021 07:35 36:45 +00:00 03:48/km 1000b/1000b
100.0%
2 Ondřej Váchal 07.04. 2021 09:44 39:07 +02:22 04:03/km 939b/1000b
93.9%
3 Petr Hammerle 01.05. 2021 09:14 45:03 +08:18 04:40/km 816b/1000b
81.6%
#4 Lukas Pernikl 19.11. 2021 10:49 46:21 +09:36 04:48/km 793b/1000b
79.3%
#5 Roman Kalous 13.11. 2021 12:51 47:10 +10:25 04:53/km 779b/1000b
77.9%
#6 Stanislava Forsterova 16.04. 2021 09:16 47:24 +10:39 04:55/km 775b/1000b
77.5%
#7 Vladislav černý 07.06. 2021 09:56 51:25 +14:40 05:20/km 715b/1000b
71.5%
#8 Vratislav Lešek 02.04. 2021 08:23 57:50 +21:05 05:59/km 635b/1000b
63.5%
#9 Martin Waldmann 15.09. 2021 16:29 01:00:59 +24:14 06:19/km 603b/1000b
60.3%
#10 Petra Hammerlová 08.06. 2021 16:15 01:05:16 +28:31 06:46/km 563b/1000b
56.3%

Výsledky pro „hlavní závod“ bez ohledu na kategorii přepočítané pro porovnání podle věku a pohlaví závodníka.

Pokud se v této tabulce nevidíte, pak pravděpodobně nemáte vyplněný ročník narození ve svém profilu závodníka. Více informací v sekci Zapojte se.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 22.05. 2021 07:35 36:45 +00:00 03:48/km 1000b/1000b
100.0%
2 Stanislava Forsterova 16.04. 2021 09:16 47:24
36:58
+00:13 03:50/km 994b/1000b
99.4%
3 Ondřej Váchal 07.04. 2021 09:44 39:07 +02:22 04:03/km 939b/1000b
93.9%
#4 Petr Hammerle 01.05. 2021 09:14 45:03
39:25
+02:40 04:05/km 932b/1000b
93.2%
#5 Roman Kalous 13.11. 2021 12:51 47:10
44:25
+07:40 04:36/km 827b/1000b
82.7%
#6 Vladislav černý 07.06. 2021 09:56 51:25
44:59
+08:14 04:40/km 817b/1000b
81.7%
#7 Lukas Pernikl 19.11. 2021 10:49 46:21 +09:36 04:48/km 793b/1000b
79.3%
#8 Vratislav Lešek 02.04. 2021 08:23 57:50
49:19
+12:34 05:07/km 745b/1000b
74.5%
#9 Petra Hammerlová 08.06. 2021 16:15 01:05:16
49:36
+12:51 05:08/km 741b/1000b
74.1%

Výsledky pro „hlavní závod“ v kategorii „Muži“.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 22.05. 2021 07:35 36:45 +00:00 03:48/km 1000b/1000b
100.0%
2 Ondřej Váchal 07.04. 2021 09:44 39:07 +02:22 04:03/km 939b/1000b
93.9%
3 Petr Hammerle 01.05. 2021 09:14 45:03 +08:18 04:40/km 816b/1000b
81.6%
#4 Lukas Pernikl 19.11. 2021 10:49 46:21 +09:36 04:48/km 793b/1000b
79.3%
#5 Roman Kalous 13.11. 2021 12:51 47:10 +10:25 04:53/km 779b/1000b
77.9%
#6 Vladislav černý 07.06. 2021 09:56 51:25 +14:40 05:20/km 715b/1000b
71.5%
#7 Vratislav Lešek 02.04. 2021 08:23 57:50 +21:05 05:59/km 635b/1000b
63.5%
#8 Martin Waldmann 15.09. 2021 16:29 01:00:59 +24:14 06:19/km 603b/1000b
60.3%

Výsledky pro „hlavní závod“ v kategorii „Ženy“.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Stanislava Forsterova 16.04. 2021 09:16 47:24 +00:00 04:55/km 1000b/1000b
100.0%
2 Petra Hammerlová 08.06. 2021 16:15 01:05:16 +17:52 06:46/km 726b/1000b
72.6%


Výsledky pro „etapovou prémii“ bez ohledu na kategorii.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 22.05. 2021 07:35 14:07 +00:00 04:25/km 50b/50b
100.0%
2 Ondřej Váchal 07.04. 2021 09:44 15:29 +01:22 04:51/km 46b/50b
92.0%
3 Petr Hammerle 08.06. 2021 16:15 17:26 +03:19 05:27/km 40b/50b
80.0%
#4 Lukas Pernikl 19.11. 2021 10:50 17:29 +03:22 05:28/km 40b/50b
80.0%
#5 Stanislava Forsterova 11.08. 2021 16:40 17:55 +03:48 05:36/km 39b/50b
78.0%
#6 Roman Kalous 13.11. 2021 12:51 17:59 +03:52 05:38/km 39b/50b
78.0%
#7 Vladislav černý 07.06. 2021 09:56 19:57 +05:50 06:14/km 35b/50b
70.0%
#8 Vratislav Lešek 02.04. 2021 08:23 21:23 +07:16 06:41/km 33b/50b
66.0%
#9 Martin Waldmann 15.09. 2021 16:30 22:47 +08:40 07:08/km 31b/50b
62.0%
#10 Petra Hammerlová 08.06. 2021 16:15 26:30 +12:23 08:18/km 27b/50b
54.0%

Výsledky pro „etapovou prémii“ bez ohledu na kategorii přepočítané pro porovnání podle věku a pohlaví závodníka.

Pokud se v této tabulce nevidíte, pak pravděpodobně nemáte vyplněný ročník narození ve svém profilu závodníka. Více informací v sekci Zapojte se.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Stanislava Forsterova 11.08. 2021 16:40 17:55
13:58
+00:00 04:22/km 50b/50b
100.0%
2 Ondřej Teska 22.05. 2021 07:35 14:07 +00:08 04:25/km 49b/50b
98.0%
3 Petr Hammerle 08.06. 2021 16:15 17:26
15:15
+01:16 04:46/km 46b/50b
92.0%
#4 Ondřej Váchal 07.04. 2021 09:44 15:29 +01:30 04:51/km 45b/50b
90.0%
#5 Roman Kalous 13.11. 2021 12:51 17:59
16:56
+02:57 05:18/km 41b/50b
82.0%
#6 Vladislav černý 07.06. 2021 09:56 19:57
17:27
+03:28 05:28/km 40b/50b
80.0%
#7 Lukas Pernikl 19.11. 2021 10:50 17:29 +03:30 05:28/km 40b/50b
80.0%
#8 Vratislav Lešek 02.04. 2021 08:23 21:23
18:14
+04:15 05:42/km 38b/50b
76.0%
#9 Petra Hammerlová 08.06. 2021 16:15 26:30
20:08
+06:09 06:18/km 35b/50b
70.0%

Výsledky pro „etapovou prémii“ v kategorii „Muži“.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Ondřej Teska 22.05. 2021 07:35 14:07 +00:00 04:25/km 50b/50b
100.0%
2 Ondřej Váchal 07.04. 2021 09:44 15:29 +01:22 04:51/km 46b/50b
92.0%
3 Petr Hammerle 08.06. 2021 16:15 17:26 +03:19 05:27/km 40b/50b
80.0%
#4 Lukas Pernikl 19.11. 2021 10:50 17:29 +03:22 05:28/km 40b/50b
80.0%
#5 Roman Kalous 13.11. 2021 12:51 17:59 +03:52 05:38/km 39b/50b
78.0%
#6 Vladislav černý 07.06. 2021 09:56 19:57 +05:50 06:14/km 35b/50b
70.0%
#7 Vratislav Lešek 02.04. 2021 08:23 21:23 +07:16 06:41/km 33b/50b
66.0%
#8 Martin Waldmann 15.09. 2021 16:30 22:47 +08:40 07:08/km 31b/50b
62.0%

Výsledky pro „etapovou prémii“ v kategorii „Ženy“.

Jméno Datum Čas Ztráta Tempo Score
1 Stanislava Forsterova 11.08. 2021 16:40 17:55 +00:00 05:36/km 50b/50b
100.0%
2 Petra Hammerlová 08.06. 2021 16:15 26:30 +08:35 08:18/km 34b/50b
68.0%

Nedávné závodní výkony

  • Přidáno: pátek 19. listopad 2021 12:25
    Lukas Pernikl Nový Kramolín - nad Valtířovem

    19.11. 2021 10:50 17:29 05:28/km 3.19km

  • Přidáno: pátek 19. listopad 2021 12:25
    Lukas Pernikl Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    19.11. 2021 10:49 46:21 04:48/km 9.64km

  • Přidáno: sobota 13. listopad 2021 13:45
    Roman Kalous Nový Kramolín - nad Valtířovem

    13.11. 2021 12:51 17:59 05:38/km 3.19km

  • Přidáno: sobota 13. listopad 2021 13:45
    Roman Kalous Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    13.11. 2021 12:51 47:10 04:53/km 9.64km

  • Přidáno: pátek 17. září 2021 08:15
    Lukas Pernikl Nový Kramolín - nad Valtířovem

    15.09. 2021 16:30 22:44 07:07/km 3.19km

  • Přidáno: středa 15. září 2021 20:50
    Martin Waldmann Nový Kramolín - nad Valtířovem

    15.09. 2021 16:30 22:47 07:08/km 3.19km

  • Přidáno: pátek 17. září 2021 08:15
    Lukas Pernikl Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    15.09. 2021 16:29 01:00:59 06:19/km 9.64km

  • Přidáno: středa 15. září 2021 20:50
    Martin Waldmann Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    15.09. 2021 16:29 01:00:59 06:19/km 9.64km

  • Přidáno: sobota 14. srpen 2021 20:45
    Stanislava Forsterova Nový Kramolín - nad Valtířovem

    14.08. 2021 17:12 20:03 06:16/km 3.19km

  • Přidáno: středa 11. srpen 2021 17:55
    Stanislava Forsterova Nový Kramolín - nad Valtířovem

    11.08. 2021 16:40 17:55 05:36/km 3.19km

  • Přidáno: středa 11. srpen 2021 17:55
    Stanislava Forsterova Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    11.08. 2021 16:39 57:33 05:58/km 9.64km

  • Přidáno: neděle 25. červenec 2021 19:05
    Stanislava Forsterova Nový Kramolín - nad Valtířovem

    25.07. 2021 13:37 20:40 06:28/km 3.19km

  • Přidáno: pátek 16. červenec 2021 15:20
    Stanislava Forsterova Nový Kramolín - nad Valtířovem

    16.07. 2021 14:04 23:50 07:27/km 3.19km

  • Přidáno: neděle 11. červenec 2021 17:30
    Stanislava Forsterova Nový Kramolín - nad Valtířovem

    11.07. 2021 15:56 20:38 06:27/km 3.19km

  • Přidáno: neděle 20. červen 2021 17:55
    Stanislava Forsterova Nový Kramolín - nad Valtířovem

    20.06. 2021 16:29 21:02 06:35/km 3.19km

  • Přidáno: úterý 8. červen 2021 17:25
    Petra Hammerlová Nový Kramolín - nad Valtířovem

    08.06. 2021 16:15 26:30 08:18/km 3.19km

  • Přidáno: úterý 8. červen 2021 17:05
    Petr Hammerle Nový Kramolín - nad Valtířovem

    08.06. 2021 16:15 17:26 05:27/km 3.19km

  • Přidáno: úterý 8. červen 2021 17:25
    Petra Hammerlová Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    08.06. 2021 16:15 01:05:16 06:46/km 9.64km

  • Přidáno: úterý 8. červen 2021 17:05
    Petr Hammerle Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    08.06. 2021 16:14 47:04 04:52/km 9.64km

  • Přidáno: pondělí 7. červen 2021 11:25
    Vladislav černý Nový Kramolín - nad Valtířovem

    07.06. 2021 09:56 19:57 06:14/km 3.19km

  • Přidáno: pondělí 7. červen 2021 11:25
    Vladislav černý Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    07.06. 2021 09:56 51:25 05:20/km 9.64km

  • Přidáno: sobota 22. květen 2021 08:35
    Ondřej Teska Nový Kramolín - nad Valtířovem

    22.05. 2021 07:35 14:07 04:25/km 3.19km

  • Přidáno: sobota 22. květen 2021 08:35
    Ondřej Teska Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    22.05. 2021 07:35 36:45 03:48/km 9.64km

  • Přidáno: úterý 4. květen 2021 15:25
    Stanislava Forsterova Nový Kramolín - nad Valtířovem

    04.05. 2021 13:42 20:05 06:17/km 3.19km

  • Přidáno: sobota 1. květen 2021 10:30
    Petra Hammerlová Nový Kramolín - nad Valtířovem

    01.05. 2021 09:14 27:58 08:45/km 3.19km

  • Přidáno: sobota 1. květen 2021 10:05
    Petr Hammerle Nový Kramolín - nad Valtířovem

    01.05. 2021 09:14 17:29 05:28/km 3.19km

  • Přidáno: sobota 1. květen 2021 10:30
    Petra Hammerlová Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    01.05. 2021 09:14 01:08:26 07:05/km 9.64km

  • Přidáno: sobota 1. květen 2021 10:05
    Petr Hammerle Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    01.05. 2021 09:14 45:03 04:40/km 9.64km

  • Přidáno: pondělí 19. duben 2021 15:55
    Lukas Pernikl Nový Kramolín - nad Valtířovem

    19.04. 2021 14:02 21:42 06:47/km 3.19km

  • Přidáno: pondělí 19. duben 2021 15:55
    Lukas Pernikl Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    19.04. 2021 14:02 57:04 05:55/km 9.64km

  • Přidáno: pátek 16. duben 2021 10:20
    Stanislava Forsterova Nový Kramolín - nad Valtířovem

    16.04. 2021 09:16 18:05 05:39/km 3.19km

  • Přidáno: pátek 16. duben 2021 10:20
    Stanislava Forsterova Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    16.04. 2021 09:16 47:24 04:55/km 9.64km

  • Přidáno: středa 7. duben 2021 17:20
    Ondřej Váchal Nový Kramolín - nad Valtířovem

    07.04. 2021 09:44 15:29 04:51/km 3.19km

  • Přidáno: středa 7. duben 2021 17:20
    Ondřej Váchal Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    07.04. 2021 09:44 39:07 04:03/km 9.64km

  • Přidáno: sobota 3. duben 2021 08:45
    Vratislav Lešek Nový Kramolín - nad Valtířovem

    02.04. 2021 08:23 21:23 06:41/km 3.19km

  • Přidáno: sobota 3. duben 2021 08:45
    Vratislav Lešek Okolo Vraního vrchu z Kramolína

    02.04. 2021 08:23 57:50 05:59/km 9.64km

Komentáře

Pro možnost komentovat se musíte buď přihlásit, nebo se zaregistrovat.

Zatím žádné komentáře. Přihlaste se a buďte první.